Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

Kent u iemand die met hart en ziel vrijwilligerswerk doet, of een vrijwilligersorganisatie die activiteiten organiseert die heel succesvol zijn? Dan kunt u die persoon of organisatie voordragen voor de Vrijwilligersprijs 2014. Er is een speciale prijs voor jonge vrijwilligers tot 18 jaar. Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties.

Vrijwilligers zorgen er voor dat de samenleving draait en dat mensen naar elkaar omzien. Om daar bij stil te staan, wordt in december de Vrijwilligersprijs uitgereikt door de gemeente Spijkenisse. Met deze prijs toont de gemeente haar waardering voor de vrijwilligers en hun inzet. Het thema dit jaar is ‘omzien naar elkaar’. Iets wat steeds belangrijker wordt met de invoering van de nieuwe wet Wmo op 1 januari 2015. Wethouder Dirk van der Schaaf: ‘Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving en ze zijn overal. Niet alleen in het ziekenhuis en het bejaardencentrum, maar ook bij sportverenigingen, in de kerk, de wijkcentra en bij allerlei activiteiten waar tal van vrijwilligers helpen om alles in goede banen te leiden. Ook ongeorganiseerd zijn ze er. De helpende hand bij de buren die het even nodig hebben, met elkaar een straatfeest organiseren of even bijspringen op de school van je kinderen. Vrijwilligers zorgen er voor dat de samenleving draait en dat mensen naar elkaar omzien. En dat hebben we nodig om op een goede manier met elkaar samen te kunnen leven.

Nomineren Nomineren kan door een formulier naar de SWO op te sturen met daarop de gegevens van de genomineerde en de reden waarom u vindt dat deze persoon of organisatie de prijs zou moeten krijgen. U kunt het online formulier hieronder invullen of de pdf versie downloaden. De papieren formulieren (via email of post) of online formulieren kunnen tot 9 november worden ingezonden.

 

Inschrijfformulier verkiezing vrijwilliger of vrijwilligersorganisatie Spijkenisse 2014

 

[contact-form-7 id=”3254″ title=”Inschrijving vrijwilligersprijs voor vrijwilligers of vrijwilligersorganisaties in Spijkenisse 2014″]

X