Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

Deze middagen zijn bedoeld voor senioren met verschillende achtergronden die het leuk vinden om kennis te maken met elkaars gewoontes en gebruiken. Deze activiteit zal eens per maand plaats hebben in: Ontmoetingsruimte Mei aan de Winston Churchilllaan 31. Meestal op donderdag of vrijdagmiddag van13.30 tot 15.30 uur. De volgende bijeenkomst is op: donderdag 21 november a.s. van 13.30 tot 15.30 uur. Het belooft een speciale middag te worden met verrassende elementen. Wat reminiscentie, wat intercultureel wat dans en theater Jong Belegen speelt ” Pop Op”. Laten we het noemen: Joke’s Choice. U bent van harte welkom. Aanmelden bij Joke voor deze middag is verplicht. Tel: (0181) 695255.

De daaropvolgende interculturele middag en tevens laatste in 2013 is op: vrijdag 13 december van 13.30 tot 15.30 uur. Natuurlijk gaan we daarmee iets doen in Kerstsfeer. Zo’n feestelijke middag willen we eigenlijk graag samen met u vorm geven. We hebben iets bedacht: Wij gaan zorgen voor feestelijke live muziek en een goede entourage.

We zouden het heel prettig vinden als de bezoekers iets van hapjes mee zouden willen brengen. Kunt u iets maken dan is dat heel leuk. Is dat moeilijk dan mogen het ook wat zoutjes of een leverworst of iets dergelijks zijn. Even overleggen met Joke van de SWO is wel handig zodat er niet teveel van het zelfde komt. Ook als iets te prijzig is om zomaar te maken en mee te brengen bel dan even. We komen u dan tegemoet in de kosten. Vragen opmerkingen of ideeën? Bel naar de SWO tel: (0181) 695255 en vraag naar Joke.

X