Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

maart, 2020

This is a repeating event

woe04maart13:30woe15:00Aandacht voor jezelf: introductieInloop vanaf 13.30 uur

Wat?

Ouder worden is een proces waar we allemaal mee te maken hebben en dat gepaard kan gaan met mooie en moeilijke ervaringen. De moeilijke ervaringen hebben vaak te maken met het omgaan met verlies, rouw en afscheid. Zeker in de huidige maatschappij waarin ouderen vaak minder steun ervaren en de druk om zelfstandig en onafhankelijk te blijven steeds groter wordt, is het geen sinecure om op een wijze manier om te gaan met de uitdagingen die het leven als oudere met zich mee brengt.

Met de activiteit ‘Aandacht voor jezelf’ brengen we u weer in contact met uw eigen veerkracht. Met de mogelijkheden om positieve momenten in uw leven toe te laten en naast de moeilijke momenten ook weer mooie geniet momenten te creëren.
U versterkt uw eigen verkracht.

SWO vindt het belangrijk dat mensen niet alleen gezond maar ook prettig ouder worden. Vandaar dat zij deze workshop van harte aanbeveelt aan iedereen die wat meer zonneschijn kan gebruiken in zijn of haar leven.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met nieuwe manieren om uw mentale fitheid te behouden en verder te ontwikkelen.

Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: Brasserie Terras aan de Maas
Prijs: € 7,00 of € 9,50*

meer

Wanneer?

(Woensdag) 13:30 - 15:00

Waar?

Blauwe Zaal

Goudenregenplein 3, 3203 BN Spijkenisse

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X