Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

Naar het strand

U wilt vast deze zomer eens lekker naar het strand. Via een gezellige weg en na een kopje koffie onderweg rijden we naar een strandtent waar u al zittend aan strand en zee tijdens de lunch kunt genieten van alles wat deze zomer op het strand gebeurd. Zelfs als het regent is de zee mooi maar we hopen natuurlijk op mooi weer en een hoop bedrijvigheid. We zullen een tent uitzoeken waar u, ook als u minder goed ter been bent, goed kunt komen.

€ 40,00 of € 48,00*

Zonnetrein Schoorl

Onze chauffeur Frits regelt voor u weer deze laatste zaterdag van de maand en hij wil u vandaag naar Noord-Holland brengen om een rit te maken door het bos-en duingebied van Staatsbosbeheer met de geluidsarme zonne­trein, voor iedereen toe­-
gankelijk en dus een unieke gelegenheid om dit mooie gebied te bezoeken. Gaat u weer mee?

€ 55,00 of € 66,00*

Euroscoop in Schiedam

Een ontspannende 60+film­middag in een 5-sterren bioscoop met luxe stoelen en veel beenruimte. We worden ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. De voorstelling bevat een pauze om even de benen te strekken of om popcorn te kopen want zeg nou zelf, popcorn hoort erbij. Dit is pas een gezellige dinsdagmiddag, een goede gelegenheid om weer eens naar een film te kijken in een bioscoop die in 2017 zijn deuren heeft geopend. Welke film het is? Dat was nog niet bekend. Laat u verrassen. U wordt later opgehaald dan u bent gewend en rijden rechtstreeks naar de bioscoop.

€ 22,50 of € 27,00*

Expeditie Haringvliet

We stappen op de ferry op het Haringvliet en varen een rondje. ­Onderweg stappen we uit, gaan lekker lunchen en kunt u even lekker
rondkijken of een ­terrasje kunt pikken bij mooi weer. Terug vaart u via een andere route terug naar uw opstappunt.
Uw chauffeur brengt u dan weer netjes thuis.

€ 55,00 of € 66,00*

Pannenkoeken eten bij het Klokhuis

We gaan lekker pannenkoeken eten. Nadat u bent opgehaald drinken we een bakje koffie en gaan dan een ritje maken door de omgeving en ­belanden bij de lekkerste pannenkoeken tussen de appel- en perenbomen van de familie Klok. Met ­natuurlijke producten uit de naastgelegen Landwinkel staat het menu garant voor kwaliteit. Als u uw maag heeft gevuld heeft u ook nog even de gelegenheid om de landwinkel te bezoeken voor natuurlijke gezonde producten.

€ 30,00 of € 36,00*

X