Bewegen & Fit

Gezelligheid

Er-op-uit

Cursussen

Zelf organiseren

SWO servicepas

 

50 plus beurs over geldzaken in Boekenberg

Bibliotheek de Boekenberg in Spijkenisse staat zaterdag 17 februari in het teken van de 50-plus geld beurs. Naast relevante informatie over geldzaken kunt u workshops bijwonen over pensioen, toeslagen, belasting en andere financiële onderwerpen. Er zijn stands op het vlak van pensioenadvies, notariële diensten en organisaties die ondersteuning bieden bij het invullen van formulieren. De beurs begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Burgemeester Mirjam Salet opent de beurs officieel om 10.30 uur.

Er worden verschillende workshops aangeboden. Bijvoorbeeld over rondkomen van AOW, of om uw digitale vaardigheden te vergroten. Of koken met een klein budget, langer thuis wonen of verhuizen, maken van een testament, valpreventie en zelfverdediging. De politie geeft met de brandweer een workshop herkennen en omgaan met babbeltrucs. Ook is er een workshop over werk zoeken op latere leeftijd. Verder zijn er allerlei informatiestands, waaronder van ouderenorganisaties SWO en SBO en gemeente Nissewaard. Alle deelnemers staan op de programmaflyer, die verkrijgbaar is in het stadhuis en de bibliotheek.

U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder een reischeque van 250 euro, uitstapjes en dinerbonnen. Voor iedere bezoeker is er een goodiebag met handige cadeaus beschikbaar en bovendien staat er voor de eerste 150 bezoekers een heerlijke lunch klaar. Ook deze wordt u gratis aangeboden. De beurs is georganiseerd door SWO, bibliotheek de Boekenberg en gemeente Nissewaard.

Download hier de flyer

 

X